Četrvtak, 2024-04-18, 12:31 PM
Hauptseite Registrierung RSS
Willkommen, Gast
Kalendar
«  Oktobar 2011  »
Po.Ut.Sr.Če.Pe.Su.Ne.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Slučajne Vesti


Muzika za download
Vesti


Statistika
Free Counter
Hauptseite » 2011 » Oktobar » 21 » 3 neverovatne ljubavne priče blizanaca i bliznakinja
11:37 AM
3 neverovatne ljubavne priče blizanaca i bliznakinja

Na svetu postoji 250 blizanačkih brakova - sestre bliznakinje udate za braću blizance. Prenosimo vam zanimljiva iskustva. 

 

 


Kad su pre desetak godina jednojajčane bliznakinje Darlene i Diane Nettemeier srele Marka i Craiga Sandersa, niko nije mogao da zamisliti da će se oženiti. Sandersi su pozvali sestre Nettermeier na "dupli sastanak" iz čiste radoznalosti, a posle srećne večeri u kockarnici u Las Vegasu odlučili su i da ih zaprose. Kada su se zaljubljeni parovi vratili iz Las Vegasa u rodni Teksas, ubrzo su se oženili i sagradili kuće jednu do druge.

Ovo nije kraj neverovatnih činjenicama u ovoj ljubavnoj priči: Diane i Craig dobili su jednojajčane blizance – Colbyja i Bradyja koji sada imaju sedam godina.

 

Jednojajčane bliznakinje Ginna i Gaylen Glasscock iz Abilenea pre tri godine stale su pred oltar sa svojim odabranicima – takođe jednojajčanim blizancima Erichom i Nicholasom Schmidtom. Sestre koje su bile samo godinu dana mlađe od svojih budućih muževa počele su da izlaze s njima na prvoj godini fakulteta. Iako su dva para često izazivala poglede i cerek kolega, bliznakinje su odmah posle prvog poljupca znale da su njihovi budući partneri "oni pravi". Posle tri godine viđanja blizanci su zaprosili bliznakinje zajedničkim iznenađenjem – sestre Glasscock mislile su učestvuju u fotografisanju za novi restoran "Amarillo" u vlasništvu porodice Schmidt, a kad su im servirani deserti s prstenjem, bilo im je jasno o čemu se radi. Parovi su se venčali zaredom – Gaylen i Nicholas su se venčali u četiri popodne, a Ginna i Erich su rekli "da" u pola šest.
Imali su i iste goste u istoj crkvi, a svi su na kraju završili na istoj zabavi. Sestre Glasscock i braća Schmidt su jedni drugima bili kume i kumovi. 


  Blizanakinje Zhang Lanxiang i Jiang Juxiang udale su se za identične blizance Yanga Kanga i Yanga Jiana, a jedna ljubav je zaslužna za početak druge.

Dvadesettrogodišnji Yang Kang sreo je i zaljubio se u Zhang Lanxiang na poslu u Wuxiju. Ubrzo su se odlučili za brak, pa su severili i napravili žurku. Na toj zabavi Kangov brat Jian upoznao je sestru buduće mlade i odmah se zaljubio. Dva para venčala su se na zajedničkoj ceremoniji u rodnom Binhaiju, a budući da su im se čak i roditelji često zbunjivali pri raspoznavanju, braća su se različito ošišala, a sestre su nosile haljine različite boje kako bi svi znali ko je ko.

Povezane teme: brak, bračni odnosi, venčanje
Aufrufe: 722 | Hinzugefügt von: Admin6725 | Bewertung: 0.0/0
Kommentare insgesamt: 0
Vorname *:
Email *:
Code *: